Zříci se...
Anotace: život zde hraje svou nezastupitelnou roli...
Zříci se křížové cesty
s mluvícími křižáky,
kteří bojují ve vírech
bojovnické osmi-nožky,
je jako podřezat si
žíly ostrou hranou
jejich kříže, který mají
vytetovaný na zádech
...zneuctění pavoučích obřadů...
Zříci se bleskové války
a utíkat před fašistickými armádami
je jako připsat si na
náhrobní kámen vlastní jméno,
a čekat dokud se vše nezhroutí,
a i ten, kdo nečeká a utíká smrti
se dočká zbloudilé kulky,
která vyčkává někde ve tmě
...nebo shozené munice německého bombardéra...
Zříci se poslední večeře
před apokalypsou
je velice neetické
a zavání to velkými problémy,
které voní po střelném prachu
...i když každý má žaludek na něco jiného...
a v tom všem má život
podstatnou roli...
bohužel
Přečteno 242x
Tipy 4
Poslední tipující: Anne Leyyd, Denael
Komentáře (2)
Komentujících (2)