Skončilo to
Oči zavřené
musí se otevřít
na rtech úsměv
nic neříká!
Srdce potaji
do kouta utíká
Zlomené srdce
V koutě pláče
Láska mě dusí
Dusí mě touha
Tato noc bude asi dlouhá…
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Denael
Komentáře (1)
Komentujících (1)