ostala len nádej
no mám pocit
že aj tá sa kníše
sem
a
tam
ale nie podľa vetra
tá má iného dj-a
cítim sa ako v staroveku
keď všetci z hradieb
pozerajú na to
aká bude poprava
a potom sa
bez jedného zamyslenia
rozídu
a zasadnú k honosnému obedu
kde sa stoly prehýbajú