Na šikmý ploše
Anotace: příběh jedný, kterou nebudu jmenovat. přejme jí to štěstí...a nebojme se o ni. protože na sebe dává pozor víc, než si ostatní myslí. /částečně osobní zpověď částečně fikce částečně strach z reakce okolí/
Nikdy mě nikdo nevaroval,
že přijde den, kdy mi řeknou
"Jsi na šikmý ploše."
*
Taháš se s chlapama,
chlastáš každej den,
od cigaret Ti zežloutl úsměv
a přes jejich kouř už
nevidíš slunko.
Žiješ nocí.
Jsi na šikmý ploše!
Den je Ti cizí,
v davu sjetejch lidí
sama houpáš rytmem
svýho pádu.
Jsi na šikmý ploše!
Zapomněla jsi snad
že máš školu a rodinu,
že jsi skautka a křesťanka???
Vzpamatuj se!
Vzpamatuj se!
Tak se vzpamatuj!!!
***
Nikdy jsem nepocítila
tak mocný propojení s hudbou.
Nikdy jsem neměla tak skvělou partu lidí.
Tanec a tep a rytmus a záblesky a tep a
tep a tep...
Zavírám oči a vnímám,
vnímám i přes víčka.
Tolik šťastnejch lidí
tolik zářících očí
tolik úsměvů
tolik přátel.
Přesto v tý chvíli
si stačím sama.
Jen já a rytmus kterej
sedí s rytmem
mýho srdce.
*
Nikdy mě nikdo nevaroval,
že jednou se zblázním
do elektronický hudby...a všeho kolem.
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: J.U. Ray
Komentáře (1)
Komentujících (1)