Kvůli tobě ublíží mi!
Kvůli tobě,
kaji se,
za činy jež jsem nespáchala.
Kvůli tobě,
stydím se,
za chyby jež jsem udělala.
Kvůli tobě,
bojím se lidí,
kteří můžou cokoli.
Kvůli tobě,
bojím se lidí jež nenávidí
a ubližují kdykoli.
Ublíží mi,
pro ně nejsem vůbec nic.
Ublíží mi,
však je jich víc.
Ublíží mi,
protože já jsem sama
a oni to ví...
Přečteno 415x
Tipy 5
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, PrinceznaHeliovýchbalonků
Komentáře (3)
Komentujících (3)