Vláček
Mnoho pohledů se nabízí a taky že jich mám,
obraz jiný, stejný rám.
Ať už jaro, či prozatím jen lež,
vlak jedoucí nepopřeš.
Brouzdá si to klikatě,
skrz všechna naše období,
smutná, či veselá jen okatě.
Přesný čas ho zdobí,
není páskou přes oko,
není ten co zlobí,
je přece jen to období.
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Wlistinka, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)