Nápis na nebi
Na Nebe kdosi psal
bílou linkou,
tužkou na oči,
když dneska ráno brzy vstal,
aby světem otočil.
Vzkazy vánkem poslané,
jež modrá stužka drží,
plují, navždy napsané,
až na sever, kde sněží...
Máš-li krásnou myšlenku,
jež úsměv na tvář přivolá,
čekej na svou Jitřenku,
snad výzvě tvé neodolá.
Přečteno 497x
Tipy 13
Poslední tipující: Dračičák, zelená víla, váhy, Gabrielle, Danger, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)