Přání
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=HJHdGV_3EfY
Když v nočním tichu hledáš známou tvář
Nic nevidíš ...
Vždyť víš ...
A ráno na pomoc si pozveš snář
Snům uvěříš
To smíš
Být časů pán
A nikdy sám
Se neptat hvězd
Na cíl svých cest
Být prostě rád
Mít proč se smát
Mít sílu vabank hrát
Když v nočním tichu hledáš dlaní pár
Jen flétny tón zní tmou
Tvé smysly nezahřívá lůna žár
A všechny pravdy lžou
Být časů pán
A nikdy sám
Se neptat hvězd
Na cíl svých cest
Být prostě rád
Mít proč se smát
Víc neumím Ti přát...
Přečteno 405x
Tipy 48
Poslední tipující: Robin Marnolli, Jiří I.Zahradník, jitka.svobodova, Jan Hrábě, PIPSQUEAK, Oťas, Beepat, Miranda, James Libustka, carodejka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)