My dva
Anotace: seděli a vzájemně do očí si hleděli...
Sbírka:
Všední dny
Naproti mě seděla
do očí mi hleděla
já zlehka se jí dotýkal
a ztěžka jsem polykal
Srdce bilo jak splašené
když koukal jsem na kukadla zelené
Ústa se zastavit nemohou
rozkecaly kočku dvojnohou
Po několika hodinách
a něžných tóninách
polibek na rozloučenou...
Přečteno 426x
Tipy 9
Poslední tipující: Krásná Princezna, labuť, januve, CULIKATÁ, Gabrielle, strašidýlko-střapatý, Z kapky deště
Komentáře (1)
Komentujících (1)