Bezmyšlenkový Zvuk
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=z1CaN4thI5w
Viděla jsem zvuk v prostoru,
uprostřed se třepotal,
v rytmu bubnů..
Ze třech stran..pusobí
síla mraků
K nerozeznání od Tebe
..dech, slova
..spěch
Kde ?
Do nitra dál jde..
..nebe Tvých kroků
Šaty z hudby, tančí samy
Dámy ?
Cestovní kufřík,
v něm jakési přání
..o čase
Zdá se krásný být
jak zvuk co mizí do prázdna.
Do roztočených kol osudu
Než utichne věčně..
..píseň daleká
Co zavál sem vítr
..jen tak letmo z hor
Přečteno 328x
Tipy 41
Poslední tipující: Juraj Hrom, jaroslava anna, Emmelia, James Libustka, Tamara, NikitaNikaT., René Vulkán, Tanzania, Krahujec, J's .., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)