Noc a den
Anotace: Ať posoudí každý sám, já nebudu chválit ani soudit sám sebe. Každý autor má být sebekritický, i já jsem.
Sbírka:
Sbírka 2
Je nádherná noc,
mám překrásný sen.
O tom, že patřím
k tobě jen.
Je nádherná noc
a překrásná zář.
Měsíce a hvězd
kolem nás.
Vidím tě opět
v náručí svém.
Vidím tvé oči,
tvář s úsměvem.
Ten pohled
v očích tvých
a na rtech
smích.
Víc nechci už.
Nic víc než ten sen.
Nechci se probouzet.
Chci žít v něm jen.
V mlhách se ztrácíš.
Vidím tě zas,
jak mizí obraz
obou nás.
Opět jsem sám,
vzbouzí mne den,
obrázek tvůj
– jsem okouzlen.
Úsměvem tvým!
Je nádherný den
a slunce svit.
Dívá se na nás,
jak chceme žít.
V náručí svém
držím tě zas.
Opět s tebou
a z tvých krás
těším se znovu
a tvůj hlas
slyším znít:
„Naší lásky je čas.“
Už to není jen sen.
Je krásně nám.
Nádherný den
kdy tě v náručí mám.
Šťastným jsem.
Komentáře (2)
Komentujících (2)