Rozcestí...
Anotace: každý před sebou máme nějaké to rozhodnutí...
Na křižovatce právě stojím,
hnout se kamakoliv bojím,
ať doprava či doleva,
nečeká mě žádná úleva,
bolest trpkou cítit budu vždy,
stále u srdce a navždy.
Jedna cesta hrbolatá jest,
druhá úzká, žádná čest,
ublížit nehci cílům svým,
pro mě nejsou žádný šprým,
rozhodnout se avšak musím,
asi se pak sobě zhnusím...
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: Danger
Komentáře (1)
Komentujících (1)