Hezké, myslím že osud je nám daný ale můžeme jej v jistých situacích ovlivnit.
09.02.2011 14:22:00 | carodejka
báseň pěkná sem tam mi přijde trochu nepřesná, ale ono se to tam ztratí. já věřím, že osud si z části vytváříme sami a z části nám ho někdo předurčil. Je to tak 50:50. naše duše odněkud je a musí se tam zpět zase vrátit až se lidstvo dostane do takového bodu kdy bude připraveno na návrat. To je bezpochyby určené. Ale co si sami můžeme určit je jestli se postavíme proti proudu tohoto duchovního vývoje či proti němu. pak by nás to srazilo.
09.02.2011 11:23:00 | nývlt