O selhávání
Anotace: Při potřebě selhávat si muži musí cosi nalhávat.
,,...pulsující hlas veřejného domu
a muž uhánějící k němu,
to JÁ z okna viděla jeho rychlou chůzi
vím,že ženy z toho domu
potřebují portmonkovou transfůzi.
Pohasla světla
muž se vrací,
portmonku v ruce
smutně obrací.
Doma ho čeká udřená žena
vědíc,že opět padl na kolena...,,
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (0)