Ztráta
Anotace: Když ti droga zkříží cestu,život už tě nechce za nevěstu.
,,...jejich heroinový svět
plný šílených vět
a hrůza toho okolí,
že žít nás
takto nebolí
co všechno nám rodiče
ještě dovolí
než pohltí je šokující
soukolí
jsou to děti
co žijí v nevoli
a všichni to ne-dovolí...,,
Komentáře (0)