Setkání
*
Říkáš, že ty jsi já???!!!
Jó, tak to jsi ty!!!
To moje stáří ...
Tak pojď dál
ať nevyneseš spaní!
A odlož si
posaď se ...
Jsem rád
že tě poznávám
Víš, ale k jídlu
nic nemám
Sám mám málo
nic nedám
...
Ale kam bys chodil?!
Zůstaneme spolu ...
Přece ...
Lepší je být starý -
- nežli mrtvý.
*
Přečteno 363x
Tipy 17
Poslední tipující: Mraveneček, la loba, Lota, NikitaNikaT., Danga, Zasr. romantik, Gabrielle, Kapka, CULIKATÁ, šuměnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)