Oprátka
Cítíš na konečcích prstů
Jak život z nich zlehka uniká
A slova derou se mezi rty
Po slově pouhá slabika
Co dál?
Už nic
Nedokážeš víc
Než zažít ten pocit znova…
Nemá cenu snažit se něco říct
Vnímáš smrt, dech její na krku
Děsí, vyvolává paniku
A ty… cítíš ji prostě vším
Pro strach hlavu ti nevěším
Stačil sis sám oprátku navlíct…
I bez výkřiku…
Přečteno 353x
Tipy 12
Poslední tipující: Míša S., Charibeja, Ledová víla, Tezia Raven, Gabrielle, Trystan ap Tallwch, Anjesis
Komentáře (0)