Dýchám
Ulicí temnou procházím se zas,
Chladná to noc.
Na cestě jen hvězd jas,
A já Tě prosím o pomoc.
Slyšíš?
Cožpak nevidíš?
Z potůčku slz,
Stává se moře.
Prochází mnou skrz,
To divné chvění, snad
Bude už dobře.
Srdce v pasti,
Tolik slasti.
Stejně nenávisti,
jako bolesti.
Přiskrcená vlastním tělem
Se plazím po zemi,
A stále prosím o pomoc.
Krvavá louže táhne se za mnou,
Puklo mi
Srdce.
...
Konečně dýchám.
Přečteno 320x
Tipy 20
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Danger, Lorraine, Tanzania, Sladkalu, Danga, Mbonita, Lea Aura, Dračičák, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)