Zlomky VI.
Anotace: Vzpomínka na nezapomenutelné ráno.
Ranní záře ve tvých očích,
a uvnitř mého srdce dosavadní prázdno.
Ranní paprsky skrývají se v pokoji,
a tak se zdá, že jich je dosud málo,
málo, aby začal nový den,
který by přivedl v zapomnění ten včerejší,
příliš málo, aby skončilo to skutečné
a naše ústa se pojednou stala znova němější.
Proto stále zavírám a znova otvírám oči,
a doufám, že svět snad už zmizí,
protože přišel již ten okamžik
šťastnější než kterýkoliv a jakýkoliv jiný.
Ale...to věčné ale.
Už nemohu pokračovat,
vždy si však budu pamatovat.
Vždy. A nikdy nebudu moci zapomenout.
Přečteno 264x
Tipy 8
Poslední tipující: čas.běží, Gabrielle, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)