Anotace: "Žijeme v technickém světě, ve světě informační revoluce, kde si mladí lidé vyznávají lásku pomocí internetu, mailů, webových stránek, kde si domlouvají svatbu esemeskami a kdo ví, zda se na té svatbě vůbec uvidí." (V. Havel)
Já vím, proč jsi moje oblíbená autorka. :-) Vždycky u tebe najdu něco, co stojí za to. Je super!
04.12.2012 16:31:05 | lalej