Komentář k dětské říkance
Anotace: Malinká, snad i úsměvná, hříčka
Co je to za ptákovina
strkat štětku do komína!
I když bude pozlacená,
pec nebude opravená.
Na opravu velké pece
je třeba nástrojů, přece.
V tom je ale právě háček:
krumpáč, hever, malty sáček,
ani ty od známýmch značek,
nehodí se do říkaček...
Komentáře (0)