Kam s nimi?
Anotace: A bude už mi líp? Nebo ne?
Kam uklidit bolest?
Když už v srdci klíčí?
Kam jen ji schovat,
zamknout pěti klíči.
Kam s hlasem,
když mi v hrdle křičí.
Kam s Ním,
když mi noci ničí.
Kam s láskou,
co rozumu se příčí.
Kam s rozumem,
jen pasti na mě líčí.
Tak řekne někdo KAM,
to všechno vlastně dám.
A pak snad bude mi líp.
Nebo ne?
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, katkabloom
Komentáře (0)