a uhořeli bez touhy na břehu Atlantiku?
bez touhy v okamžiku?
bez touhy křiku?
bez touhy
syku?
11.02.2011 19:08:00 | šuměnka
potácím se
mezi něhou
a touhou
vzpomínka na tvé dlaně je tak živá
ještě cítím tvůj dech
v tom místě
které líbáš tak rád
tam na úpatích
voním
jak košík jahod
a prskavky v očích
to byl počátek
Ty a já
balancování v pavučinách
jen chvilku
pak voný pád
v záhybech noci
po stupíncích
hvězdného prachu
láska znamená
ryzí nahost
odhození...strachu
*********************
inspiruješ Peťule díky :)
píše ti to skvostně :)
11.02.2011 14:26:00 | Noc17