V brožurce
Anotace: nejsou žádné konce,jen poučky nitra
Krabička nikotinu
Zázrak proti splínu
Klíč svobody pod zmrzlou zemí
Tichý hlas jako kotě přede
Signál jara v telefoní budce
Pastelové barvy v lehkém napětí
Nenamalované rty jsou namočené
Vytahovat slunce za řasy
ukrývat se v bublinkové folii
Smích co bariéry rozráží
Tvarovat si skládanky duše
Padat na kolena měkkce
Je nedomazlená a občas se ztrácí
Mívá rotřepené konečky
Tajně zkoumá myšlení
Bez ceny v bublinách mořské pěny
Překvapení co ochutnávájí dlaně
Hořká čokoláda bez změny
Potají cizí záda lákají
V brožurce konce neznají
Jen poučky nitra..
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)