Svítání
Anotace: před rozedněním na Lysé hoře
Dlouho již
vyhlížím svítání
a chladno vnikne
hluboko k nitru.
Třesu se.
Hlasitě necinká
pár mincí v kapse,
nýbrž zvon srdce
rozhoupán
zní tónem naděje
k modlitbě zvouce.
Pozvednu ruce
k vděčnosti
za život člověka
v paprsku slunce
jež právě vyšlo.
Třpyt slzí
v očích a na tváři
pomáhá tušit
touhu po lásce.
Přečteno 278x
Tipy 12
Poslední tipující: TetaKazi, CULIKATÁ, Javavia, Gabrielle, Květka Š., labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)