Smutek...
Anotace: Lidé jsou jen banda škůdců, neberte si to osobně, ale já to tak vidím a stydím se že jsem jedním z nich...
Nebe bledne,
vítr kvílí,
zase prší každou chvíli.
Lidstvo škodí,
bůh se zlobí
a tak nad ním slzy roní.
Možná přijde potopa,
spláchne všechno lidství
Možná ale nepřijde,
a lidé budou žíti.
Lidé jsou jak zloději,
jen rabují a ničí.
Nesnáším je,
teď to vím.
Jsem jedním z nich
a za to se stydím...
Přečteno 371x
Tipy 6
Poslední tipující: knihomolka, Anjesis, CULIKATÁ, Sladkalu, Petbab
Komentáře (4)
Komentujících (3)