STŘELY
Jsou okamžiky jak zbloudilé střely
co těsně míjí cíl...
kolik je v tom chvil
chráněné těly
prozradí myšlenka
jen mlčící domněnka
jen ten dotek bez šancí
když ze slunce oči odvrací...
když v tichu a samotě
začíná hledat vteřiny
než najde tě
co jsou tak spojený
když pohladí
ukryté paprsky
co už nevadí
odlesky
když křičí příští
střely.....
Přečteno 287x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, casla, CULIKATÁ, Danga, Zasr. romantik, Gabrielle, la loba, Stoneman, Javavia, j.c., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)