Anotace: Nevím koho napadlo, že by měli lidé trávit stále více času prožíváním vymyšlených životů, místo toho, aby žili svůj vlastní...
Není vlastně psát o ztrátě času taky ztráta času?(Filosofická, nikoli řečnická otázka) Já jsem to neviděl, neboť se na hovadiny ze zásady nedívám a proto nemohu dát bod, ale je li to taková blbost, jak si myslím, dostal bys ode mne Tip, takže si počítej imaginární Tip navíc...
11.02.2011 21:08:00 | Trystan ap Tallwch