Pro Elis z architektonickýho nebe nad Letnou
Anotace: tohleto není báseň, to je strojopis.... inspirováno: http://www.youtube.com/watch?v=o22eIJDtKho
Do noci
jdu s duší dokořán
....
tolik ticha bys neposbíral
za celý život
Jsou to moje
- povídky probdělých nocí -
- erotika nedočtených skript -
Dlouho do noci
stojím na rohu ulice
kde jsem tě nechal odejít
když jsem přísahal
že se tě nikdy
nevzdám
prozaicky jsi zmizela
mezi domy
skicami mraků
a mým bezvědomím
a proto se modlím
abys tu mohla na Letné
stát místo mě
jako krásná černá kočka
dlouho do noci
vždyť víš
že jsem nechal tužky
tančit
kvůli tobě
Přečteno 268x
Tipy 13
Poslední tipující: Kubino 2, Lacosta1, CULIKATÁ, Sladkalu, Javavia, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)