Zase mívám po večerech podivný pocity
beznaděje.
Chceme si sdělovat nejniternější tajnosti
ale to nejde
Dusí mě současnost a budoucnost mě oslepuje.
Nejsem dost dobrá pro rodinný kýč
a všední štěstí.
Vrací se mi ty pocity.
Jsem hluboká studna
a je tam tma
a je tam zima
/to nejsem dost dobrá?/
A kdo je dobrý pro lásku?! Každý má svoje,než najdeš někoho,kdo Tě bude brát i s tím (ne)dobrým:-)
12.02.2011 22:19:00 | Niky88
Až ten čas nastane
někdo ti zašeptá - Lásko
potom se uvidí jak vzácná květina jsi pro něj-
zatím na osud nežehrej a tak jak jsi se ráda měj.
12.02.2011 17:07:00 | s.e.n
mně chyběla tvá slova a vzlyky, nikdy nebudeme úplně dobrý pro tohle společenství :)
12.02.2011 12:02:00 | její alter ego