Anotace: od posledního psaní 99 dní...
Taky bych si dal líbit plyšové objímání... Uklidňuje to i v mém věku... |:-)
03.04.2011 00:29:00 | Špáďa
To mě se včera do kapsy u bundy nastěhovala malá, plyšová, kráva v pižamu...
Nedělám si legraci. Dnes jsem šel po ulici, a bučela mi kapsa...:o)
18.02.2011 15:38:00 | kouzelníček