Tam, kde se zastavil čas...
Anotace: :) Bylo by to mnohem delší, ale kdo by to potom četl... :)
.
Na louce za naším domem
stojí jeden strom.
Ten strom je přesně v půli zlomen
- jednou do něho udeřil hrom.
Ten strom vypadá jako vchod
na jinou krásnou zemi.
Návštěva nám přijde vhod.
Obohatíme své vjemy.
Jak krásné je vidět vítr vát
děti na čisté louce si hrát.
Prádlo ve spadaném listí prát.
Jíst sladké a nepřibrat.
Potoků je tu mnoho druhů
- čokoládový, vinný, pivní, mléčný.
Na březích spousty záchranných kruhů
a krásný plavčík věčný. (:D)
Nemají lampy, jenom hvězdy,
které ukazují cestu všem.
A spočítat je jde jen stěží.
Ale co? Čert to vem.
Čas tu tak pomalu běží.
.
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Dragita, Trystan ap Tallwch, CULIKATÁ, Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)