Bolero
Anotace: Nevydržím v klidu!
Vír tance zvedl šedý prach,
lem sukně víří v elipsách..
Ten rytmus vládne
celým mým tělem!
Chci s tebou tančit
studeným sněhem,
zahleděná do tvých očí.
Jsem jiskra,
která skončí
žhavým plamenem!
Vy, kdo jste bez viny,
hoďte kamenem!
Jsem čiročirá euforie,
jsem štěstí,
které v tobě žije...
Komentáře (2)
Komentujících (2)