Náhod je
v životě natisíc
u plotu šnečí ulita
ukrytá
V růžích je
tisíce vůní
a v barvách snění
krása zalitá ST
21.02.2011 11:49:00 | Tanzania
Já moc věřím na náhody, hlavně na ty šťastné a Tobě jich přeju "plný skicák"... :-)
12.02.2011 21:35:00 | TetaKazi
Jen tak si tužka tančit po papíře může, Tys však dala tomu tanci duši. :-)
12.02.2011 17:17:00 | Lota
Šnečí ulita pro mě má cenný význam
semínko ukryla ve stínu
v kráse Tvých slov tiše přiznám
že vždy má člověk hned po splínu.
.......
.......
Mají nádhernou, barevnou tvář
pastelky se srdcem na dlani
malují prožitků skutečný snář
do duše pravdou upřímně vyzvání...:-)))
12.02.2011 16:26:00 | CULIKATÁ
Náhodou potkáváme jeden druhého
náhodou předáváme jiskřivé dobro
náhodou rvou se šelmy
nejednou přejdem život
s hrozivě milostivou smrtmi.
12.02.2011 15:09:00 | Lilien