Vjetnamec
Na tržnici mile šišlá,
moc hezky se usmívá.
Ty si tohle koupila,
tobě sluší,říká slůvka
mámivá.
Já dát sleva-
dvacet korun,
k tomu malý
dáreček.
Ty pak s šuntem
kráčíš domů,
jako malý
blbeček.
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (0)