Anotace: a přesto jsme jeden jak se zdá....dílko moje a Otrika....
Za těmi břehy, za těmi ostrovy,
jsou další pevniny a další ostrohy
a stále stejné moře je omývá.
Postav se na břeh a chvíli poslouchej,
jen malou chviličku si tuhle práci dej,
to můj hlas se v dálce ozývá...
18.02.2011 23:15:00 | G.P.
Když břehy jsou si blízké,
spojit je může most,
ty vzdálené však jistě
jen led, -li mrazu dost.
Ty vaše však ať duha
každý den provází,
co v žití ví být vzpruha
i cesta z nesnází.
14.02.2011 00:15:00 | Špáďa
Máte v sobě každý jiný náboj
a proto jste k sobě přitahováni
to je přírody zákon
ST
12.02.2011 21:07:00 | Kars