PRAHA
Nářek pouličních lamp stínoví
metro špunt lidské stonožky
Václav z bronzu vrboví
šum i ruch vsákne ti do pokožky.
Tisíce směrů
miliony uliček kočičích hlav
Vltava nářečnických náměrů
u Štvanice splav.
Tančící dům
moderní břemeno architektury
patří kočkám a psům
s hovínek dělají karikatury.
Nuselský most
ráj sebevražedných skokanů
drátovaný betonový skvost
silnice plné sloganů.
Stavby plné Ukrajinců,Poláků a Slováků
milión lidí v dav
jen pár opravdových rodáku
a ti jsou z toho paf.
Přečteno 280x
Tipy 24
Poslední tipující: Now, Danga, šuměnka, Radek.oslov.Šafárik, zenge, la loba, labuť, Kubino 2, hašlerka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)