Třetí a čtvrou strofu bych drobně pozměnil, výsledek by vypadal asi takto:
Duševní rozprava o tělech.
Splín jako pes si za tě leh
a hřeje.
Život máš ve své moci ty
i když má člověk pocity
že v hře je.
a nemůže zahrát demoverzi.
a tak jako tak skončí ve rzi.
Méněcenné.
může jen dýchat dokud bije
srdce co láskou naruby je
obrácené.
Nechám to na tobě, zatím dávám ST a klobouk dolu.
13.02.2011 02:18:00 | Nikotin