SVŮDNĚ TAJEMNÁ
Obestřená záhadou
svůdně tajemná
krása je tvojí návnadou
jsi tak smyslně pestrobarevná nádherná.
Důmyslně vyšperkované pasti
jedním pohledem zabíjíš
sebekontrolu rozumu
pud sebezáchovy padl na oltář slasti
douškem tlukotavého chtíče opíjíš
je jednoduché podlehnout tvému šarmu,umu
Mužům chvějí se srdce
když jen vedle tebe stojí
mužům koktaví hlas
tak krásná až drze
co vždy je odzbrojí
když nesklopí oči v čas.
Ďábel v ženské rouše
skvost božského díla
co nejvábnější sílou ženskosti přemůže
všechny muže a za jejich hříchy se mstila.
Přečteno 333x
Tipy 26
Poslední tipující: Mbonita, Gabrielle, Danga, šuměnka, labuť, CULIKATÁ, zenge, Květka Š., la loba, NikitaNikaT., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)