Svody života
Anotace: Často se necháváme vést a ještě častěji svést.
,,...zastavena pastorem
poté přísně střežena
jeho prostorem
Pozvedám oči
hlava se mi točí
Tenhle kostel nebezpečí věští
i v mém neštěstí
musí být trocha štěstí
Zamkla jsem duši na dva zámky
mé uši přesto slyší hlasy války
Skláním se před Bohem z lásky
Mé slzy jsou ted´ jak oblázky
Pozvedám ruku výše
mé prsty se dotkly
zemské tíže
To jen Satan
mi nabízí
pekelné sázky
kam se poděly
odpovědi na otázky...,,
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (0)