Kolísání
Anotace: --naděje umírá poslední--
...Jak snadno se dá topit
v krásných představách
myšlenky ze snů vyklopit,
v nadměrném množství - v záplavách,
propadat se do hlubin moře
nepředstavitelných požitků,
vejít skrz zavřené dveře
do skulin všech zážitků.
Jak hluboko se dá klesat,
když zavřete oči,
lehoučce dolů létát,
- kolem vše mlčí.
Padáme a klesáme níž
do nedotknutelnosti,
každým propadnutím přibližujeme se blíž,
spolu zdoláme zátarasy...
Přečteno 303x
Tipy 12
Poslední tipující: Helena Lovecká, Gabrielle, Emmelia, Sweet KiWi, šuměnka, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)