Věřím Andělům
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=QKTcQRHmMJw
Kdo vůbec věří Andělům
že k nim cesta je správná?
Na křídlech dalších smutných dnů
jako tenkrát ta zpráva...
(je nám líto,ale váš Táta...)
Proč vzpomínky stále bolí
co ještě vůbec zbývá?
Kapesník je od slz mokrý
...Tati, mně se stýská!!!...
Vím,že mě pořád stejně vnímáš
i když Tě v samotě ztrácím
Na fotkách se s úsměvem díváš
... Tati...
...Andělům já teď věřím.....
Přečteno 445x
Tipy 25
Poslední tipující: Doradan, mida, Descardea, váhy, Květka Š., labuť, Niky88, Medvídek@.., Zasr. romantik, hašlerka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)