Mám tě
Anotace: po dlouhé době....
Mám tě
Mám tě v očích
kousky sítotisku
slyším tě
kroky v křemičitém písku
nosím tvé krvinky
v tělním oběhu
dýchám tvou levou plící
pravá je ještě v záběhu
představuji se tvým jménem
a vlastním příjmením
bolím se tvým říznutím
jdu rovně a nic neměním
šimrám tě v podpaží
a s tebou se směju
mám tě pod kůží
studíš mě a já tě hřeju
tlučeš mi v polovině srdce
mluvíš mojím hlasem
přes den se mi zdáš
v noci procházíš
mým vápencovým krasem
jsme v sobě
kousky vzácných nerostů
jdu pomalu
nezoufám a nerostu
Přečteno 339x
Tipy 14
Poslední tipující: Dragita, labuť, Květka Š., hašlerka, Mbonita, Gabrielle, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)