Plamínek
Plamínek naděje zažehnut byl,
kým nebo čím,to já se nedozvím.
Kdo škrtl zápalkou,křísl křemenem?
To anděl rozfoukal,
Život,
blahodárným plamenem.
Každý máme svého anděla,
vždy jsem v něho věřil,
aby duše,a srdce bolest neměla,
aby pán bůh, všem stejně měřil.
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)