Vlastní klíč
Anotace: ..."It's perfect"...
Když procházím
denní lóží
a mír nočního ticha
nacházím,
když otvírám
svá oční dvířka
v srdci ukrytá
a posílám
naše jména
na srdeční bráně vyrytá,
tak v rukou svírám
vlastní klíč
a jen doufám,
že v zítřku je nás víc.
Přečteno 264x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlk v rouše, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
Komentáře (0)