Kolikrát v roce se můžu beztrestně přežrat čokoládou a nebo napít na žal?
16.02.2011 17:37:00 | la loba
Máš pravdu, reklama a komerce zamněnují tenhle svátek v něco jiného. Ale to bohužel i u vánoc, velikonoc atd. Nejlepší je se řídit svými city a TV nezapínat!
14.02.2011 08:38:00 | hypertenze