pondělní uvědomění
Anotace: chci toho míň!..
jen tak z ničeho nic
-a hlavně upřímně
nevíme víc
jedeme na víně
kravíme kraviny
čistě a bez viny
skleněná-zelená
všechno je to o lidech
o slunci a o láskách
...
chtěla jsem toho hodně vědět
a teď vím všechno
a vím, že to nechci,
že mě to bolí
-
usmívám se do deště a netrhám sedmikrásky!
Přečteno 328x
Tipy 11
Poslední tipující: kaaamiiii, Noc17, ostuda lidstva, Jiná, Květka Š., labuť, divoska_jaja, malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)