Anotace: Další z mých básniček pro Sváťu,která má trochu problémy s Mikim... Tak jí to trochu objasňuju :)
první jsem si pod SKA představila hudební styl, tak mě to zajímalo...báseň je moc povedená, ale chtěla bych poprosit o vysvětlení té zkratky nebo co to má být...
25.01.2006 22:45:00 | Tyrael