vstup do manéže život je povinný
křiklavě kolorovaný úsměv na tváři
je laciná náplast na nevyřčené běsy
ptát se
někdy chutná
jako rozdrcené zrnko kmínu mezi zuby
smutní klauni
se vracejí
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Danger, labuť, borůfkovej shit.
Komentáře (2)
Komentujících (2)