Vlci
Tvé rty
na hodinách
mezi psem a vlkem
...
To oni,
mí vlci -
skryti za garáží
v nich, Jirko, vyráží
vzít mé srdce
do borůvkového lesa.
Tvé rty
mé ruce
v nich snad
plesá
ten nejlepší
nejlepší
ze všech možných světů
...
Čekání na odvetu
na rtech vlků
ztrácí -
noblesu.
Zas sebe donesu
zraněnou a
stínošťastnou
za tvé oči -
tam červotoči
jedí borůvky.
Přečteno 360x
Tipy 35
Poslední tipující: Holis, PIPSQUEAK, la loba, Maryje..., Majdalénka, PANGÁSIUS, zelená víla, Helena Lovecká, jitka.svobodova, Juraj Hrom, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)